Ai nevoie astăzi de bani?

Primește online până la 30000 de lei,

fără a mai ieși din casă.

în totalitate online.

lei
luni
lei
19 Jul. 2025
Mai multe detalii

Întrebări și răspunsuri

Poți alege cum vrei sa primești banii:

 • sau prin virament bancar pe cardul / contul tău bancar . Vă atragem atenția, că trebuie să fiți posesorul cardului bancar pe care se solicită transferul banilor.
 • sau în numerar de la casieria Poșta Moldovei

O descriere mai detaliată o regăsești în compartimentul site-ului nostru -”CUM OBȚIN BANII?”.


Modalitatea de obținere a banilor poate fi schimbată numai până la semnarea contractului de împrumut. Sună la numărul 022-60-60-60 și experții creditari îți vor acorda ajutor în această solicitare.


Da. Poți obține un împrumut de la ”Amigo Credit”, în cazul în care nu ai datorii și achiți cu regularitate creditul.


Da, dar cu condiția lipsei datoriilor pentru primul împrumut și dacă nu au fost rețineri în achitări/rambursări pe parcursul lunilor precedente.


«Amigo Credit» SRL oferă împrumuturi numai cetățenilor Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 21 și 65 ani. Pentru a obține un împrumut, este necesar să dispuneți de un număr de telefon mobil activ și de copii scanate sau fotografiate ale buletinului de identitate cu fișa de însoțire, să vă înregistrați în cabinetul personal ”Amigo Credit” și să depuneți cererea online. Cererea poate fi depusă și prin apel la numărul nostru de telefon 022-60-60-60, iar expertul creditar te va ajuta în completarea acesteia.


Ne puteți contacta prin email: [email protected] sau la numărul de telefon 022-60-60-60, în orele de deservire a clienților 08:00-20:00 în zilele Luni - Sâmbătă.


Pentru obținerea banilor, aveți nevoie doar de buletinul de identitate cu fișa de însoțire în formă scanată sau fotografiată, pentru a verifica identitatea dumneavoastră


Da, apelând la numărul de telefon 022-60-60-60. Prelungirea împrumutului se poate face o singură dată pentru unul și același credit/contract. Ne dorim să evităm supra îndatorarea clienților. Prelungirea termenului de returnare a împrumutului, poate fi efectuat numai în cazul în care ai achitat datoriile și tranșa curentă. Ține cont de faptul, că orice prelungire a termenului înseamnă că dobânda și rata de administrare a împrumutului vor continua să fie aplicate, conform condițiilor contractului, pe durata prelungită, până la atingerea termenului nou (cel prelungit).


După completarea cererii online din cabinetul personal ”Amigo Credit”, decizia privind acordarea împrumutului va fi oferită automat de sistem în decurs de până la 2 min. În caz contrar, sistemul poate decide de a transmite cererea ta la o verificare suplimentară și te va informa printr-un SMS la numărul tău de telefon mobil. În acest caz, după obținerea deciziei, la fel vei fi informat printr-un SMS la telefonul tău mobil. Numărul de telefon mobil trebuie să-ți aparțină. La fel, statutul cererii de împrumut poate fi aflat din cabinetul tău personal, în compartimentul ”Cererile mele”. După recepționarea SMS-lui de aprobare de împrumutului, este necesar din cabinetul personal să semnezi contractul de împrumut prin SMS.


Dacă produsul creditar ales include opțiunea rambursării anticipate, atunci poți rambursa anticipat fără a informa sau a solicita acceptul de la Amigo Credit. Suma rambursării anticipate, poate fi vizualizată în Cabinetul tău personal Amigo Credit, în compartimentul ”Împrumuturi” sau prin apel la numărul de telefon 022-60-60-60.


Datorit automatizării proceselor, site-ul www.amigocredit.md funcționează 24/24 ore fără zile de odihnă sau sărbători. Banii sunt transferați automat, astfel poți primi banii imediat, anume atunci când ai nevoie.

Din momentul semnării online a contractului, banii vor fi transferați imediat, iar timpul de primire a banilor poate fi:

 • imediat, în cazul cardurilor bancare care sunt conectate la sistemul de recepționare online al transferurilor;
 • până la 1 oră, în reprezentanțele Poșta Moldovei
 • de la 2 ore până la 2 zile bancare prin virament în contul tău bancar


Ai patru variante de rambursare din care poți alege:

Descrierea detaliată, privind returnarea împrumutului, o poți găsi în compartimentul ”CUM PLĂTESC”

 • Online cu card bancar pe site-ul www.amigocredit.md. Pentru a plăti online, este necesar să ai un card valabil și bani în contul de card la momentul plății (Visa sau Mastercard)
 • Online prin Internet Banking, al băncii în care te deservești.
 • Prin virament în contul bancar al Amigo Credit, prin orice canal de plată dorești (card, cash, ordin de plata, etc.). Iți recomandăm să virezi banii până la ora 12 în ziua scadenței, deoarece timpul de procesare a plăților la banca la care ai contul deschis poate fi mai mare și există riscul să întri în întârziere de plată.
 • In numerar direct:
 • în oficiile băncilor comerciale - Agroindbank, Victoriabank, Eximbank, Moldindconbank
 • în oficiile poștale – Poșta Moldovei
 • în cash terminale – QIWI și MMPS


Oferim clienților împrumuturi de la 1500 lei, până la 30.000 lei, pe termen de la 7 zile, până la 24 luni . Fiecare client pentru noi este important, de aceea examinăm fiecare cerere în mod individual


Dacă ești cetățean RM, ai o istorie creditară bună, deții buletin de identitate valabil și vârsta este cuprinsă între 21-65 ani, îți recomandăm să completezi toate câmpurile ne obligatorii din cererea de împrumut. Oferind mai multe informații despre identitatea ta – șansele de acordare a împrumutului cresc. Dacă ai datorii față de furnizorii de servicii sau instituții creditare, îți recomandăm să întreprinzi măsuri corective ale istoriei creditare și/sau să achiți datoriile existente, iar peste o lună să completezi repetat cererea pentru împrumut.


Câteva motive:

Și încă de ce?

Totul este automatizat
Bine ați venit în viitor! Decizia va fi luată cu ajutorul unui algoritm inteligent și foarte prietenos.
Fără gaj sau garanți
Cine are nevoie de acestă acțiune incomodă?
Obții împrumut fără a ieși din casă
Nu trebuie să mergeți nicăieri. Completați ancheta, pregătiți-vă un ceai, iar noi vom expedia banii pe cont.
Fără adeverință de salariu
Noi avem încredere în prietenii noștri.
Posibilitatea extinderii termenului de rambursare
Noi suntem deschiși spre noi înțelegeri. Cheia pentru rezolvarea tuturor problemelor este dialogul.
Rambursarea anticipată a creditului
Ați hotărât să nu mai amânați? Minunat. Haideți să anulăm proecentele.
Totul este automatizat
Bine ați venit în viitor! Decizia va fi luată cu ajutorul unui algoritm inteligent și foarte prietenos.
Fără gaj sau garanți
Cine are nevoie de acestă acțiune incomodă?
Obții împrumut fără a ieși din casă
Nu trebuie să mergeți nicăieri. Completați ancheta, pregătiți-vă un ceai, iar noi vom expedia banii pe cont.
Fără adeverință de salariu
Noi avem încredere în prietenii noștri.
Posibilitatea extinderii termenului de rambursare
Noi suntem deschiși spre noi înțelegeri. Cheia pentru rezolvarea tuturor problemelor este dialogul.
Rambursarea anticipată a creditului
Ați hotărât să nu mai amânați? Minunat. Haideți să anulăm proecentele.